Closed Thread
 
Thread Tools
Old 11-15-2011, 04:31 PM   #31  
Senior Member
 
LeslieB's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Seattle, WA
Posts: 899

S/C/G: 398/257/150

Height: 5'6"

Default

40 minutes treadmill
60 minutes personal training

Personal Total - 1,080 + 100 = 1,180 minutes

Group Total - 1,902 + 100 = 2,002 minutes
LeslieB is offline  
Old 11-15-2011, 11:08 PM   #32  
Senior Member
 
stranded's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 147

S/C/G: 315/302/150

Default

I hope it's okay to jump in when it's already the middle of the month. I didn't keep track of my minutes on the treadmill until the 8th, so my minutes total here is from the 8th until the 14th (one week):

46 minutes treadmill

Group Total - 2,002 + 46 = 2048 minutes
stranded is offline  
Old 11-16-2011, 11:46 PM   #33  
Senior Member
 
LeslieB's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Seattle, WA
Posts: 899

S/C/G: 398/257/150

Height: 5'6"

Default

30 minutes walking
60 minutes moving furniture and carpet cleaning

Personal Total - 1,180 + 90 = 1,270 minutes

Group Total - 2,048 + 90 = 2,138 minutes

Last edited by LeslieB; 11-17-2011 at 12:48 AM.
LeslieB is offline  
Old 11-16-2011, 11:58 PM   #34  
Senior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 111

Default

2 miles on the treadmill. (Getting faster! Gonna have to start adding in some weight training next week.)

Personal Total
234 + 42 = 276 minutes

Group Total
2,138 + 42 = 2,180 minutes
littlebiskit is offline  
Old 11-17-2011, 11:38 PM   #35  
Moderator
Thread Starter
 
Heather's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 10,704

S/C/G: 295/225/back to Onederland

Height: 5'5"

Default

20 min walk yesterday.

Group total ~ 2180 + 20 = 2200 min
Heather is offline  
Old 11-18-2011, 12:36 AM   #36  
Senior Member
 
LeslieB's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Seattle, WA
Posts: 899

S/C/G: 398/257/150

Height: 5'6"

Default

30 AMT
60 minutes personal training

Personal Total - 1,270 + 90 = 1,360 minutes

Group Total - 2,200 + 90 = 2,290 minutes
LeslieB is offline  
Old 11-19-2011, 12:56 AM   #37  
Senior Member
 
LeslieB's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Seattle, WA
Posts: 899

S/C/G: 398/257/150

Height: 5'6"

Default

60 minutes walking

Personal Total - 1,360 + 60 = 1,420 minutes

Group Total - 2,290 + 60 = 2,350 minutes
LeslieB is offline  
Old 11-20-2011, 10:21 AM   #38  
Moderator
Thread Starter
 
Heather's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 10,704

S/C/G: 295/225/back to Onederland

Height: 5'5"

Default

30 min in the yard yesterday hauling things around and winterizing .

Group total 2350 + 30 = 2380 min
Heather is offline  
Old 11-21-2011, 08:07 AM   #39  
Moderator
Thread Starter
 
Heather's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 10,704

S/C/G: 295/225/back to Onederland

Height: 5'5"

Default

Yesterday I spent over three hours raking. I am counting most all of it: 150 min!! I'm sore today, but not too bad.

Group total ~ 2380 + 150 = 2530 min
Heather is offline  
Old 11-21-2011, 09:42 AM   #40  
Senior Member
 
LeslieB's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Seattle, WA
Posts: 899

S/C/G: 398/257/150

Height: 5'6"

Default

60 minutes water aerobics

Personal Total - 1,420 + 60 = 1,480 minutes

Group Total - 2,530 + 60 = 2,590 minutes
LeslieB is offline  
Old 11-21-2011, 07:37 PM   #41  
Senior Member
 
stranded's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 147

S/C/G: 315/302/150

Default

25 minutes treadmill
10 minutes weights

Group Total - 2,590 + 35 = 2625 minutes
stranded is offline  
Old 11-22-2011, 02:54 PM   #42  
Senior Member
 
LeslieB's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Seattle, WA
Posts: 899

S/C/G: 398/257/150

Height: 5'6"

Default

30 minutes treadmill
60 minutes personal training

Personal Total - 1,480 + 90 = 1,570 minutes

Group Total - 2,625 + 90 = 2,715 minutes
LeslieB is offline  
Old 11-23-2011, 11:17 PM   #43  
Senior Member
 
LeslieB's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Seattle, WA
Posts: 899

S/C/G: 398/257/150

Height: 5'6"

Default

20 minutes AMT
20 minutes treadmill
60 minutes personal training

Personal Total - 1,570 + 100 = 1,670 minutes

Group Total - 2,715 + 100 = 2,815 minutes
LeslieB is offline  
Old 11-24-2011, 06:04 PM   #44  
Vortex
 
Vortex_VVV's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Charleston, IL, USA
Posts: 2,365

S/C/G: 330/see ticker/???

Default

Well, I've not done what I wanted to this month--that is, I haven't re-established a daily exercise habit--but I did a ton of walking yesterday and today, so I'm counting it: 240 minutes walking. At least this way I can still make my overall goal this month.

Personal 359/500

Group total: 2815 + 240 = 3055

Last edited by Vortex_VVV; 11-24-2011 at 06:05 PM.
Vortex_VVV is offline  
Old 11-24-2011, 11:46 PM   #45  
Senior Member
 
LeslieB's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Seattle, WA
Posts: 899

S/C/G: 398/257/150

Height: 5'6"

Default

25 minutes AMT
25 minutes treadmill

Personal Total - 1,670 + 50 = 1,720 minutes

Group Total - 3,055 + 50 = 3,105 minutes
LeslieB is offline  
Closed Thread

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
300+ and Ready to Try Again Weekly Thread (#1094) Heather 300+ Club 103 02-26-2007 09:32 AM


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 12:31 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.