Closed Thread
 
Thread Tools
Old 03-21-2009, 06:49 PM   #166  
Moderator
Thread Starter
 
Heather's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 10,704

S/C/G: 295/225/back to Onederland

Height: 5'5"

Default

40 min of weight lifting for me.

Group total ~ 9283 + 40 = 9323 min

I can almost TASTE 10,000 minutes...

Last edited by Heather; 03-21-2009 at 06:51 PM.
Heather is offline  
Old 03-21-2009, 10:48 PM   #167  
Senior Member
 
sweetcakes736's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: mountains of tennessee
Posts: 1,472

S/C/G: 365/271/265

Height: 5 foot 2

Default

Spring Break starts today and no work so I'm making a commitment from Sunday the 22nd to Sunday the 29th, 2 hours of excercise a day and I'll make my goal for the month plus some

Group Total 9323 + 24=9347
sweetcakes736 is offline  
Old 03-21-2009, 11:20 PM   #168  
nirvikalpa samadhi
 
DCHound's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Gaithersburg, MD
Posts: 1,728

S/C/G: 369.5/ticker/169.5

Height: 5'8"

Default

30 minutes running (!) on the elliptical

9,347 + 30 = 9,377
DCHound is offline  
Old 03-22-2009, 01:10 AM   #169  
Renaissance Woman
 
Join Date: Feb 2009
Location: California, USA
Posts: 2,590

S/C/G: 363/306/185

Height: 5'10.5"

Default

25 minutes HIIT + 9377 = 9402
geoblewis is offline  
Old 03-22-2009, 01:01 PM   #170  
Senior Member
 
sweetcakes736's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: mountains of tennessee
Posts: 1,472

S/C/G: 365/271/265

Height: 5 foot 2

Default

45 minutes of delightful sweaty cardio-feels great to be moving towards my goal for the month


Group Total 9402 + 45 =9447

10,000 Here we come!
sweetcakes736 is offline  
Old 03-22-2009, 01:10 PM   #171  
PvZ - Chomper
 
Book Wyrm's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Don't even get me started
Posts: 481

S/C/G: 422/364/230

Height: 6'3"

Default

60 minutes cardio, 45 minutes walking, and 30 minutes bike

9447+60+45+30=9582
Book Wyrm is offline  
Old 03-22-2009, 01:27 PM   #172  
nirvikalpa samadhi
 
DCHound's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Gaithersburg, MD
Posts: 1,728

S/C/G: 369.5/ticker/169.5

Height: 5'8"

Default

1 Jillian Michaels Cardio-Kickboxing DVD, @ 20 minutes

9,582 + 20 = 9,602
DCHound is offline  
Old 03-22-2009, 03:19 PM   #173  
Mini-goal: 260
 
annieoh's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Blue Ridge Mountains
Posts: 189

S/C/G: 325/ticker/154

Height: 5'6"

Default

9602 + 40 treadmill + 50 weights = 9692
annieoh is offline  
Old 03-22-2009, 04:08 PM   #174  
Senior Member
 
Ratkitten's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,559

Default

Saturday = 32 min
Sunday = 35 min

Bicycling

Group Total = 9692 + 67 = 9759 min
Ratkitten is offline  
Old 03-22-2009, 05:10 PM   #175  
Senior Member
 
sweetcakes736's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: mountains of tennessee
Posts: 1,472

S/C/G: 365/271/265

Height: 5 foot 2

Default

15 minutes weights-upper body



Group Total 9759 + 15=9774



sweetcakes736 is offline  
Old 03-22-2009, 07:00 PM   #176  
BELIEVE!
 
BarbPA's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Philadelphia, PA
Posts: 2,441

Default

Giving myself a break today. First day off in a long, long time....

BarbPA is offline  
Old 03-22-2009, 08:09 PM   #177  
nirvikalpa samadhi
 
DCHound's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Gaithersburg, MD
Posts: 1,728

S/C/G: 369.5/ticker/169.5

Height: 5'8"

Default

Second workout of the day: 25 minutes elliptical + 30 minutes treadmill + 5 more minutes elliptical = 60

9,774 + 60 = 9,834
DCHound is offline  
Old 03-22-2009, 11:16 PM   #178  
Senior Member
 
dolfingirl2000's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Fall River, MA
Posts: 339

S/C/G: 357/see tracker/150

Height: 5'2"

Default

Hi everybody~~

Personal Total: 398 + 60 = 458 minutes.

Group Total: 9834 + 60 = 9894 minutes. Wow! 6 more minutes and we'll have hit 10,000 minutes for March.
dolfingirl2000 is offline  
Old 03-23-2009, 12:14 AM   #179  
Senior Member
 
sweetcakes736's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: mountains of tennessee
Posts: 1,472

S/C/G: 365/271/265

Height: 5 foot 2

Default

17 minutes of lower body workout torture with Jane Fonda and 52 minutes of walking with my daughter



Group Total 9894 + 69=9963
sweetcakes736 is offline  
Old 03-23-2009, 01:19 AM   #180  
Renaissance Woman
 
Join Date: Feb 2009
Location: California, USA
Posts: 2,590

S/C/G: 363/306/185

Height: 5'10.5"

Default

30 minutes upper body weight training + 30 minutes on the treadmill + 9963 = 10023!!!

Yay team!!!!
geoblewis is offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 03:40 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.